11 Eylül 2010 Cumartesi

Sultanbeyli iftarda 72 bin kişiyle buluştu

Ramazan ayında Sultanbeyli Belediyesi, düzenlediği sokak iftarlarıyla binlerce vatandaşı bir araya getirdi. Ramazan'ı birlikte geçirmek, iftar sofralarında bu kutlu ayın bereketini paylaşmak adına düzenlenen iftar buluşmaları coşkunun kaynağı oldu.

72 BİN KİŞİ İFTARDA BULUŞTU
Sultanbeyli Belediyesi'nin, Ramazan'ın ilk gününden itibaren düzenlediği sokak iftarları vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Neredeyse her akşam farklı bir mahallede düzenlenen sokak iftarlarında ve Belediye Büyük Salon'da düzenlenen iftar davetlerinde tam 72 bin kişi hep birlikte orucunu açtı.

15 mahallede 15 ayrı iftar daveti
Düzenlenen iftar organizasyonlarında her gün bir mahallede iftar verildi. Günde ortalama 3 bin 500 kişi mahallelerinde düzenlenen sokak iftarında bir araya geldi. Sadece sokak iftarları düzenlemekle kalmayan Belediye, kurulduğu günden bugüne kadar ilçede hizmet etmiş başkan ve meclis üyelerini, kaymakamlık, emniyet, müftülük, belediye personelini, yaşlı ve engellileri, yetim ve öksüzleri de unutmadı.

Dahası araçlarla her gün bin 500 kişiye sıcak yemek ikramı ve yüzlerce aileye gıda yardımı yapıldı. Ramazan dolayısıyla daha da önemli hale gelen bu hizmet ile evinde yemek yapamayacak durumdaki ihtiyaç sahipleri orucunu gönül rahatlığıyla tutarken, sofralarda yer bulamayan vatandaşlar bu hizmetten faydalandı.

Sultanbeyli Belediyesi, sadece düzenlediği iftarlarla değil, yaptığı çeşitli hizmetlerle de halkın iyi bir Ramazan geçirmesini sağlamaya çalıştı. Sağlık işleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesi zabıta kontrolünde fırın denetimine çıktı. Vatandaşların Ramazan'da sağlıklı gıda tüketmesini sağlamak için bölgede bulunan fırınlar denetlendi. Ardından Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü zabıta ekipleriyle birlikte kasapları ve marketlerin kasap reyonlarını kontrol etti.

Kadir gecesi lokma ve simit ikramı

Kadir Gecesi'nde ise Kent Meydanı'nda vatandaşlara lokma ve simit ikram edildi. İftar sonrası kurulan standlara uğrayan vatandaşlara tatlı ve simit verildi, kandilleri tebrik edildi.

Katıldığı her programda ramazan ayının bereketini hep birlikte yaşamanın mutluluk verici olduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, bu şekilde toplumun birlik ve beraberlik duygularının arttığını dile getirdi ve önümüzdeki ramazanlarda daha büyük ve güzel organizasyonlar düzenleneceğini duyurdu.

10 Eylül 2010 Cuma

Patates Diyeti

Patates diyetiyle bir haftada 3 kilo verin! Patatesin hep şişmanlattığı söylenir. Kalorisinin yüksek olduğu düşünülür ve diyet listelerinden uzak tutulur. Oysa patates vücut için gerekli birçok mineral içeriyor. Bu nedenle beslenme programından çıkartılmaması gerekiyor. Hazırladığımız patates diyeti ile 1 haftada rahatlıkla 3- 5 kilo verebilirsiniz.

1. GÜN
Sabah: Kahve ya da çay, 2 dilim kepekli ekmek, diyet margarin, domates, yeşil biber
Öğle: 220 gr patates ile salata, çok az sıvı yağ
İkindi: 1 elma
Akşam: 120 gr kuzu incik, 150 gr patates ile yapılmış yemek, bol salata

2. GÜN
Sabah: Kahve ya da çay, 50 gr kepekli ekmek, 2 ince dilim salam, salatalık, domates
Öğle: 200 gr patates ile hazırlanmış mevsim türlü, bol salata
İkindi: 200 gr havuç
Akşam: 200 gr balık, 120 gr haşlanmış patates, bol salata

3. GÜN
Sabah: Kahve ya da çay, 50 gr kepekli ekmek, 1 sosis, salatalık domates
Öğle: 160 gr haşlanmış patates, çeyrek bardak süt ile yapılmış püre, 5 adet taze kayısı bol salata
İkindi: 1 bardak ayran
Akşam: 2 adet yumurta, 160 gr patates (kuşbaşı doğranmış) ile omlet, bol salata

4. GÜN
Sabah: Kahve ya da çay, 50 gr kepekli ekmek, 5 gr yağ, 5 gr bal
Öğle: 100 gr dana eti, 160 gr haşlanmış patates ile sebze türlü, bol salata
İkindi: 175 gr greyfurt
Akşam: 80 gr patates tava, 200 gr ızgara köfte, bol salata

5. GÜN
Sabah: Kahve ya da çay, 25 gr kepekli ekmek, 200 gr yağsız yoğurt içine salatalık ve dereotu karıştırın.
Öğle: 160 gr patates, 100 gr patates, 100 gr havuç ile püre, 300 gr ekstra light yoğurt
İkindi: 150 gr mevsim meyvesi
Akşam: 8 kibrit kutusu patatesli tepsi böreği, bol sebze ve salata

6. GÜN
Sabah: Kahve ya da çay, 25 gr kepekli ekmek, 30 gr peynir, 100 gr mevsim meyvesi
Öğle: 160 gr patates, 100 gr patates, 100 gr havuç ile püre, 300 gr ekstra light yoğurt
İkindi: 4 adet salatalık turşusu
Akşam: 2 adet kabak, 150 gr haşlanmış patates, 110 gr dana eti, bol salata

7. GÜN
Sabah: Kahve ya da çay, 1 kase cornflakes, 250 gr yoğurt
Öğle: 320 gr patates, 5 gr tereyağ, 30 gr kaşar peyniri, yemek kaşığı sosis ve hardal ile kumpir, bol salata
İkindi: 1 bardak ekstra light süt
Akşam: 180 gr biftek, yarım su bardağı mantar, 80 gr patates ile yapılmış salçalı biftek, bol salata

9 Eylül 2010 Perşembe

Artık estetik yok

Ajda Pekkan estetik ameliyat olacağı haberlerini yalanladı
Ajda Pekkan:"Estetik ameliyat haberleri yalan. Artık estetik yok!" dedi.

Süpestar Ajda Pekkan bayramın ikinci günü Kıbrıs Cratos Premium'da sahne almak için yola çıkarken şok bir açıklama yaptı.

Havaalanında karşılaştığı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pekkan, "Estetik ameliyat haberleri yalan. Artık estetik yok!" dedi.

Hayatımda kimseyi istemiyorum

Hande Yener önceki gün Zeytinburnu Olivium Alışveriş Merkezi’nde engelli çocuklar için düzenlenen imza gününe katıldı. Organizasyon sonrası soruları yanıtlayan Yener, “Ne zaman evleneceksiniz?” sorusuna, “İş aşkı yüzünden evleneceğimi düşünmüyorum, çünkü işim ön planda.

Şu an kalbim boş. Hayatımda kimsenin olmasını istemiyorum” diye yanıt verdi. Ünlü şarkıcı, Demet Akalın’la Amerika’dayken Twitter’dan yazışmalarının sorulması üzerine ise “Demet’le aramda hiçbir problem yok. Aramız çok iyi” dedi.

Dilek’in gücü yetmedi

Rusya'nın başkenti Moskova'da devam eden Dünya Güreş Şampiyonası'nda Bayan Güreş Milli Takımı'ndan Dilek Atakol elendi.
Şampiyonada bugün mindere çıkan tek isim olan 55 kiloda Dilek Atakol, birinci turda Polonyalı Sylwia Barbara Bilenska ile mücadele etti. Atakol, Polonyalı güreşçiye 1-0 ve 5-2'lik periyot skorlarıyla 2-0 mağlup oldu.

Dilek Atakol, Polonyalı güreşçinin bir sonraki turda mağlup olmasıyla şampiyonadan elendi.

6 Eylül 2010 Pazartesi

Cassano planı

Antonio Cassano İnter’in gündeminde.
Sampdoria'nın İtalyan golcüsü Antonio Cassano, Ocak transfer döneminde Inter'e transfer olabilir.
Il Corriere dello Sport, İtalyanlar'ın hırçın çocuğu Antonio Cassano'nun Ocak aydında Inter forması giyebileceğini iddia etti.

Bir dönem Real Madrid forması giyen Cassano için Inter'in oldukça istekli olduğu ve Cassano'nun da bu transfere sıcak baktığı belirtildi.

İtalya Milli Takımı'nda da görev alan Cassano'yu kadrosuna katmak isteyen Inter bu oyuncu için 20 milyon avroyu gözden çıkardı. Inter Başkanı Massimo Moratti de bu oyuncuyu San Siro'ya getirmeyi çok istiyor.

Ocak ayı transfer döneminde bu oyuncu için Sampdoria'ya resmi teklif yapacak olan Inter'in Sampdoria Başkanı Riccardo Garrone'yi ikna edipe demeyeceği ise merak konusu.

3 Eylül 2010 Cuma

Gripken zayıflama yöntemleri

Kış aylarının kâbusu gripten A ve C vitaminli diyetle korunmak mümkün. Vitamin kaybını önlemek için sebzeleri kapta yıkamak ve meyveyi hemen tüketmek gerek.

DONDURUCU soğuklarda kış hastalıklarına, özellikle gribe yakalanma riski daha da artıyor. Diyetisyen Aşkın Yüksel de enfeksiyon hastalıklarından korunmanın en önemli yolunun vücut direncini artırmaktan geçtiğini anımsatarak, "Vücut direncini artırmak için yeterli ve dengeli beslenmek şart" diyor. Yüksel, kışın özellikle A ve C vitamini ihtiyacımızın daha da arttığına işaret ediyor.

Tahta kaşık kullanın
YÜKSEL, C vitamininin hazırlama ve pişirme aşamalarında çok kolay yok olduğunu vurgulayarak, bu kaybı minimuma indirmek için şu önerileri verdi: "Sebze ve meyvelerin taze ve sulu olmasına dikkat edin. Yemekleri pişirirken tahta kaşık kullanın. Salataları yemek piştikten sonra hazırlayın ve hemen servis yapın. Limonu tüketileceği zaman kesip hemen kullanın. Sebzeleri geniş bir kapta yıkayın. Patatesi kabuklarıyla haşlayın."

2 Eylül 2010 Perşembe

ANANAS DİYETİ İLE 3 GÜNDe 2 KİLO VERDİREN DİYET

Ananas diyeti bütün mevsimler de uygulanabilecek olan bir diyettir. Bununla beraber ünlülerin denedigi begendigi ve herkeze tavsiye ettigi, kuşkusuz egzotik meyvelerin başında gelir… Beslenme açısından dü şük kalori yoğunluğu ile ilgi çeker. Şüp hesiz sindirim proteinlerini üreten, özel likle balık ve ette bulunan bromelain adında bir enzim içerir, ama bunu Okina-wa’da iyi yöntemlerle gördüğünüz şekil de uygulayın, içki ziyafetleri ve biftek parçalarıyla değil. Bromelain vazgeçil mezdir. Tercih edilen bu enzim kan pıh tılaşmasını dengeler ve kalbi korur. Bundan başka iki diğer kay nağı kumarik asit ve klorojenik denen, midede kanserojen mad delerin birleşmesine engel olan enzim salgılar.Yüksek miktarda demir, kalsiyum, A vitamini, B vitamini ve C vitamini içerir. İçerisinde proteinleri sindiren önemli mineraller vardır. Bunun sayesinde zayıflamayı sağlayan enzimleri sindirime yardımcı olur ve oluşabilecek yağların önünü keser.Ananası süt ,yulaf benzeri şeyleri ezerek yada suyunu sıkarak içmeniz bünyenizi daha kolay zayıflatacaktır.

Ananas diyetinin sabah kahvaltısı; 250 ml ananas suyu şekersiz olmalı, bir dilim kepekli ekmek, bir adet haşlanmış yumurta, 3 adet zeytin, bir adet domates tüketilmelidir.

1 Eylül 2010 Çarşamba

Parfüm Kullanımı

Uzmanlardan hoş öneriler:
Coco Chanel“Öpülmek istediğiniz yeri parfümleyin”
Estée Lauder “Parfümü, kolunuzu yukarı kaldırıp tam önünüze sıkın ve yarattığınız koku bulutunun içine girin. Böylece binlerce parfüm molekülü vücudunuzun her yerine konacaktır”
Nerelerde Ve Ne Şekilde Kullanmalıyız
Vücut
Parfümler kokularını yaymak için sıcaklık, hareket gibi faktörlere ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle parfüm sürmek açısından vücudun bazı bölgeleri ayrıcalıklıdır:
Sıcak ve nemli noktalar. Koltuk altları, göğüs araları, ense, kulak arkaları ve göbek.
Kanın fazla pompalandığı noktalar. Bilek içleri, şakaklar ve boyun. Hareketli noktalar. Dirsekler ve diz içleri.
Saçlar
Saçınızı parfümlemek istiyorsanız, öncelikle temiz olmalarına dikkat edin. Kokuların birbirine karışmaması için şampuanınızı kokusuz olanlar arasından seçin. Saçlarınız kısa ise saç diplerinize, uzun ise uçlarına sıkmanız yeterli olacaktır.
Küçük bir Öneri:
Saçınızı fırçalamadan önce fırçanıza biraz parfüm sıkın.
Giysiler
Parfümler pamuklu, yünlü gibi doğal lifle dokunmuş kumaşlarda çok kalıcıdır ve rahat yayılır. Sentetik liflerde yayılımı ve kalıcılığı azdır. Parfümün en kalıcı olduğu dokular ise kürkler ve muslin kumaştan yapılmış eşarplardır. Giysiler parfümlenebilir ama gelişigüzel değil:
- Parfümünüzü ceket ve mantoların astarlarına, etek ve elbiselerin etek baskılarına sıkın.
- Asla giysilerinizi farklı parfümler sıkmayın. Üst üste sıkılan parfümlerin molekülleri iyi bir karışım oluşturmaz ve kötü bir etki uyandırır.
- İpekli giysilerinize parfüm sıkmayın, kalıcı lekeler bırakır.
- Eğer parfümünüzü sık sık değiştiriyorsanız, sadece vücudunuzu parfümlemekle yetinin. Koku zaten giysilerinize de sinecektir.
- Mücevher ve özellikle incilerinizin yakınında parfüm kullanmayın: Parfümlerdeki alkol mücevherlerin parlaklığını yok eder ve incileri sarartabilir.
- Giysi dolabınızı parfümlemeyi unutmayın.
zayıflama sohbet - zayıflama lida fx15 ve biber hapı zlfvbh zayıflama lida fx15 ve biber hapı zlfvbh fatmagülün suçu ne - dizi izle dizi izle mp3 dinle mp3 indir film izle yabancı dizi kral oyun Sohbet Siteleri Sohbet mynet sohbet I escort really bayan escort do not understand vip escort the business istanbul escort I know, but ankara escort really I do not izmir escort know Can.